Avsnitt 55.19

Från BingoLottoWiki
Hoppa till: navigering, sök
Avsnitt 55.19
5519.jpg
Nyårsbingo
Sändningsdatum31 december 2018
Sändningstid20.00-22.00
22.10-00.15
ProgramledareRickard Olsson
Lotta Engberg
GästerSiw Carlsson
Gavin James
Lasse Stefanz
Lasse Berghagen
Anna Bergendahl
Ola Salo
Mariette
Theoz
Thomas Sjögren
Lasse Granqvist
Robin Stjernberg
Maria Lundqvist
Jamladies
Tony Irving
Johanna Bagge
Anders Bagge
Arvingarna
Tina Nordström
Anna Brolin
TV-kanalTV4
Avsnitt1099
Tittarsiffror761 000
Kronologi
Avsnitt 55.18Avsnitt 55.19 - Avsnitt 56.01
Framsida1852.jpg

Avsnitt 55.19 sändes 31 december 2018 i TV4. Programledare var Rickard Olsson och Lotta Engberg och det var NyårsBingo. Gäster var Anna Brolin, Tina Nordström, Johanna Bagge, Anders Bagge, Arvingarna, Jamladies, Siw Carlsson, Gavin James, Lasse Stefanz, Lasse Berghagen, Anna Bergendahl, Ola Salo, Maria Lundqvist, Tony Irving, Mariette, Theoz, Thomas Sjögren, Lasse Granqvist och Robin Stjernberg.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett spelas upp. Robin Stjernberg, Anna Bergendahl och Jamladies uppträder. Vinjett spelas upp. Robin välkomnar Lotta och Anna välkomnar Rickard. Lotta och Rickard välkomnar tittarna efter lite bråk om vem som ska välkomna tittarna. I bild visas sociala mediakanaler. Lotta välkomnar Robin, Anna, Jamladies och husbandet som spelar signaturen. Lotta och Rickard berättar vad som hände för 18 år sen och visar bild. Rickard och Lotta berättar vad som händer idag och när första bingot är. Lotta berättar att man kan köpa lott på hemsidan. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard berättar att på Facebook finns en länk till hemsidan eller i appen. Rickard och Lotta snackar med Thomas Sjögren som ger mat. Rickard välkomnar Lasse Berghagen, Maria Lundqvist, Robin Stjernberg och Theoz och Lotta och Rickard snackar med dem. I bild påminner man att ringa in på Julmiljonen. Rickard lottar ut Upplevelser på två lottnummer. Lotta uppmanar tittarna ringa på Smällkaramellen och öppnar första raketen som innehåller 25.000 kr, Smartphone och Surfplatta. Theoz uppträder. I bild påminner man att ringa in på Smällkaramellen. Rickard berättar att de tar vad som händer efter pausen I bild påminner man att köpa lott på hemsidan. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta påminner att man kan köpa lott på hemsidan. Lotta berättar att de tar paus.

Akt 2

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard snackar med Thomas som gör mat. Lotta lottar ut Iredning på två serie och lottnummer. Lotta startar ettans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Rickard läser numerna. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas. Rickard uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta snackar med Maria och Siw och stöper tenn. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Anna Bergendahl och Jamladies uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta lottar ut en Volkswagen Polo TSI 95 som Rickard kör in. Lotta pratar med telefonörer som får spela på Miljonhjulet från ettans bingo. Första vinner 50.000 kr. Andra vinner 50.000 kr. Rickard lottar ut Smycken & Presenter på två lottnummer. Rickard snackar med Lotta som tänder en raket och lägger till Allt till köket 15.000 kr och Spakryssning i Smällkaramellen och påminner tittarna att ringa in. Rickard snackar med Anna och Thomas som gör mat. I bild påminner man att ringa in på Smällkaramellen. Lotta påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 3

Videoklipp med Tony Irving spelas upp som önskar gott nytt år. Rickard välkomnar tillbaka. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Gavin James uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard och Lotta kör Vem minns mest? med Maria, Robin, Siw och Lasse och visar videoklipp till frågorna. Maria kommer ge sin vinst till PRO, Robin till IBK Hässleholm, Siw till Alstermo IF och Lasse till Svärdsjö IF. En fråga visar Theoz. Maria får 2 poäng, Robin får 3 poäng, Siw 1 poäng och Lasse 2 poäng. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta lottar ut Allt till köket på två serie och lottnummer. Lotta lottar ut Sport & Fritid på två lottnummer. Rickard tänder en raket som innehåller Smycken och Presenter 10.000 kr och Kläder 10.000 kr som går till Smällkaramellen och påminner tittarna ringa in på Smällkaramellen. Lasse Berghagen och Jamladeis uppträder. I bild påminner man att ringa in på Smällkaramellen. Rickard lottar ut resa till Maldiverna på serie och lottnummer. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard berättar vad som händer efter pausen. Lotta berättar att de tar paus. Jamladeis uppträder. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 4

Videoklipp med Arvingarna spelas upp som önskar gott nytt år. Lotta välkomnar tillbaka. Rickard smäller av en raket och Lotta lägger in Resa till Florida, Resväskor, årskort på gym och Sport och Fritid 5.000 kr och lägger det till Smällkaramellen och påminner tittarna att ringa in på Smällkaramellen. Rickard snackar med Thomas som gör mat. Rickard startar tvåans bingo. Videoklipp om Folkspelas spelas upp. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Lotta läser numerna. Husbandet spelar musik och bilder från Liseberg visas. Lotta uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Maria tänder en raket smäller av en raket och Lotta lägger in Resa till Möbler 15.000 kr, Upplevelser 3.000 kr och Tidningsprenumeration 1.000 kr och lägger det till Smällkaramellen och påminner tittarna att ringa in på Smällkaramellen. Rickard snackar med Thomas som gör mat. Robin Stjernberg och Jamladies uppträder. I bild påminner man att ringa in på Smällkaramellen. Lotta påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard kör Vem minns mest? och visar videoklipp och Siw, Lasse, Robin och Maria får en poäng till var. I bild påminner man att ringa in på Smällkaramellen. Lotta lottar ut en Volkswagen Golf TSI 110 på serie och lottnummer som körs in i studion. Lotta påminner att man kan ringa in på Smällkaramellen och lägger in 100 Sverigelotter. Rickard pratar med telefonörer som får spela på Miljonhjulet från tvåans bingo. Första vinner 1.000.000 kr. Andra vinner 50.000 kr. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Bilen som består av en Volkswagen Golf och Resa 50.000 kr och 100 Sverigelotter och 25.000 kr. Rickard snackar med Thomas och Robin som gör mat och Lasse. I bild påminner man att ringa in på Bilen. Lotta berättar vem som ringde in som vann Smällkaramellen. Lotta snackar med Thomas och äter. Lotta berättar att de snart tar paus. Lotta och Rickard påminner att man kan ringa in på Bilen. Rickard och Lotta berättar att de tar paus och videoklipp med Lasse-Stefanz bakom kulisserna visas. Sponsorvinjett spela upp.

Akt 5

Sponsorvinjett spela upp. Videoklipp med Johanna Bagge och Anders Bagge srpelas upp som önskar gott nytt år. Lotta lottar ut Gourmetkryssning på två serie och lottnummer. Rickard påminner att man kan ringa in på Bilen. Videoklipp med Lasse Granqvist spelas upp som berättar om Sportåret som gick. Rickard påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Ola Salo och Mariette uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard snackar med Ola och Mariette. Lotta berättar att de tar paus. Lotta påminner att man kan ringa in på Bilen. Lotta berättar vad som händer efter pausen.

Akt 6

Sponsorvinjett spela upp. Rickard välkomnar tillbaka. Rickard påminner att man kan ringa inn på Bilen. Rickard snackar med Thomas som gör mat. Lotta startar treans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas. Rickard uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Lotta uppmanar tittarna ringa in på Bubbeltornet. Rickard snackar med Maria, Anna och Robin. I bild påminner man att ringa in på Bubbeltornet. Lottta snackar med Lasse som har stöpt tenn. Lotta lottar ut Kläder på ett lottnummer och Hemelektronik på två serie och lottnummer. Rickard ringer upp vinnaren av Bilen men telefonen fungerar inte. Lotta påminner att man kan ringa in på Bubbeltornet. Lotta snackar med Siw. I bild påminner man att ringa in på Bubbeltornet. Siw Carlsson och Jamladies uppträder. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard berättar att de tar paus och Lotta påminner att man kan ringa in Bubbeltornet. Lotta berättar att de tar paus.

Akt 7

Sponsorvinjett spelas upp. Rickard välkomnar tillbaka. i bild påminner man att ringa in på Bubbeltornet. Rickard snackar med vinnaren av Bilen. Lotta påminner att man kan ringa in på Bubbeltornet. Rickard och Lotta kör Vem minns mest? och presenterar frågorna med videoklipp. Siw, Robin och Maria får en poäng till. I bild påminner man att ringa in på Bubbeltornet. Robin oh Maria får ge 10.000 kr och Lasse och Siw 5.000 kr. Lotta påminner att man kan ringa in på Bubbeltornet. Rickard kör Extra Chansen och jackpotten är på 60.000 kr. Rickard drar veckans vinst som blir 5.000 kr och berättar vem som vinner. Rickard pratar med telefonörer från treans bingo som får spela på Miljonhjulet. Första vinner 100.000 kr. Andra vinner Volkswagen T-Roc. Rickard startar fyrans bingo. Videoklipp om Folkspel spelas upp. Videoklipp vad man kan vinna spelas upp. Rickard läser numerna. Husbandet spelar musik och bilder från studion och säsongen visas. Rickard uppmanar tittare som fått bingo att ringa in. Rickard uppmanar tittare som inte fått bingo att ringa in på Miljonhjulet. Rickard snackar med Lasse. I bild påminner man tittare som inte fått bingo att ringa in på Miljonhjulet. I bild påminner man att ringa in på Nyårsmiljonen. Rickard kör in en en Volkswagen T-Roc som Lotta lottar ut på ett serie och lottnummer. Lotta påminner att man kan ringa in på Miljonhjulet om man inte fått bingo. Lasse Berghagen och Jamladies uppträder. I bildspel visas gäster från BingoLotto som avlidit i år. I bild påminner man tittare som inte fått bingo att ringa in på Miljonhjulet. Rickard berättar att de tar paus. Lotta och Rickard påminner tittare som inte fått bingo att ringa in på Miljonhjulet. Rickard berättar att de tar paus. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 8

Rickard välkomnar tillbaka. Rickard påminner att man kan ringa in på Nyårsbingo. Lotta kör Miljonhjulet med spelare från fyrans bingo. Första vinner 250.000 kr. I bild påminner man att ringa in på Miljonhjulet om du inte fått bingo. Andra vinner 500.000 kr. Rickard kör Stjärnspelet med Stjärnspelet-spelaren. Rickard lottar ut Stjärnspelet på serie och lottnummer. Lotta påminner tittare som inte fått bingo att ringa in på Miljonhjulet. Rickard och Lotta kör Bubbeltornet med spelaren med Thomas. Lasse Stefanz uppträder. Rickard påminner att man kan ringa in på Miljonjulet om man inte fått bingo. Lotta berättar vad som händer efter pausen. Videoklipp från säsongen spelas upp. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 9

Sponsorvinjett spelas upp. Lotta välkomnar tillbaka. Rickard påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Lotta och Rickard har stöpt tenn och pratar om det. I bild påminner att man kan ringa in på Nyårsmiljonen. Maria Lundqvist läser sin version av Nyårsklockan. Lotta Engberg, Rickard Olsson, Siw Carlsson och Maria Lundqvist, Lasse Berghagen och Jamladies uppträder och räknar med publiken ner till tolvslaget och önskar gott nytt år. Arvingarna, Tony Irving, Anna Brolin, Tina Nordström, Anders, Johanna önskar Gott nytt år i videoklipp. Rickard önskar gott nytt år och berättar om BingoLotto och i år har Folkspel gett 170 miljoner till föreningslivet. Lotta och Rickard ringer vinnaren av Nyårsmiljonen men den svarar inte. Robin Stjernberg, Anna Bergendahl och Jamladies uppträder. Lotta och Rickard snackar med vinnaren av Nyårsmiljonen. Rickard kör Miljonhjulet med en som inte fått bingo som vinner Volkswagen Golf. Rickard tar ner publiken. Lotta ber Rickard berättar vad som händer på söndag. I bild visas sociala mediakanaler. Rickard och Lotta pratar om Nyårslöften. Rickard tackar för idag och önskar gott nytt år. Jamladies uppträder. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Bubbeltornet

 • B: 50.000 kr

Stjärnspelet

Stjärntecken: Fiskarna
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 400.000 kr
15 1.500.000 kr
16 750.000 kr
17 600.000 kr
18 250.000 kr
19 1.000.000 kr
20 750.000 kr
21 2.000.000 kr
22 200.000 kr
23 400.000 kr
24 400.000 kr
25 750.000 kr
26 1.000.000 kr
27 750.000 kr
28 750.000 kr
29 100.000 kr
30 3.000.000 kr
31 400.000 kr

Dragningslista

 • Upplevelser 3.000 kr: ****-38853, ****-43202
 • Inredning 30.000 kr: 5220-40764, 5204-47941
 • Volkswagen Polo TSI 95: 5223-43159
 • Smycken och presenter 3.000 kr: ****-14740, ****-41197
 • Allt till köket 15.000 kr: 5528-15234, 5527-10893
 • Sport & Fritid 2.000 kr: ****-45049, ****-11923
 • Maldiverna: 5207-18742
 • Volkswagen Golf TSI 110: 5220-57271
 • Gourmetkryssning: 5214-40599, 5223-55611
 • Kläder 5.000 kr: ****-17546
 • Hemelektronik 20.000 kr: 5225-22722, 5210-52259
 • Volkswagen T-Roc: 5207-49894
 • Stjärnspelet: 5218-49436

Bingo

Ettan

17, 10, 33, 71, 25, 18, 38, 60, 08, 50, 07, 34, 74, 42, 68, 53, 06, 62, 19, 28, 01, 70, 31, 46, 12, 20

Tvåan

67, 59, 35, 17, 37, 73, 05, 22, 56, 58, 29, 15, 33, 55, 65, 75, 31, 09, 74, 27, 60, 36, 46, 42, 06, 04, 24, 49, 62, 39

Trean

13, 67, 50, 70, 23, 20, 71, 42, 46, 27, 12, 02, 26, 58, 16, 41, 49, 64, 28, 47, 39, 31, 60

Fyran

10, 74, 19, 73, 07, 46, 62, 21, 45, 38, 16, 13, 29, 66, 63, 25, 70, 05, 58, 39, 17, 44, 50, 71, 72, 48, 42 Mall:Säsong 55