FärgFemman

Från BingoLottoWiki
Version från den 19 januari 2011 kl. 20.08 av AleWi (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök
Fargfemman05A.jpg

Färgfemman lanserades i säsong 11.

Regler

Telefonören får välja upp till fem luckor, totalt finns luckor mellan 1-25 i fem olika färger med varierande vinster. Får spelaren samma färg två gånger stoppas spelet och den senaste luckan vänds tillbaka. Högsta vinsten är en miljon kronor och stoppar spelet.

Färgfemman DeLuxe

Färgfemman DeLuxe användes första gången på guldkvällen 4 april 2010 och återkommer till guldkvällen den 7 november 2010. Kvällarna som man spelar Färgfemman DeLuxe ersätter den de flera av spelen som tittarna kan ringa in och få delta i. Färgfemman deluxe består av 100 luckor med samma regler som varje färgfemman. Högsta vinsten är då 5 kg guld.

SMS-Färgfemman

Smsfärgfemman.jpg

SMS-Färgfemman är ett SMS-spel. Spelaren gissar vilken färg som är i mitten och skickar ett SMS med färgen och personumret till 720 30. Ett SMS kostar 10 kr och trafikavgift. Tillbaka får man ett lottnummer, lottnumret jämför man med dragninslistan och har man rätt siffror vinner man den vinsten som lottnumret står för. För vissa vinster räcker det med att numret sista siffror är samma. Vinner man 100 kr eller mindre hamnar pengarna på spelkontot på Bingolotto.se. Vinstkontroll sker automatiskt och det är 18 årsgräns på spelet.

Skraplott

Tidigare fanns det en skraplott som kostade 20 kr. I skraplotten gällde det att få fem lika i rad, vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Fick man fem bingolotter fick man komma till studion och spela, då tävlande fem personer och man körde en omgång. Om ingen vunnit miljonen fick alla vända en lucka i taget tills miljonen försvann men behöll inte de nya vinsterna.

Färgchansen

I programmet drogs en av fem färger, hade man rätt färg på en lott som gällde för nuvarande omgång hade man chans att ringa in och få spela färgfemman.