Skillnad mellan versioner av "Huvudsida"

Från BingoLottoWiki
Hoppa till: navigering, sök
m
Rad 33: Rad 33:
 
|rubrikfärg=SteelBlue
 
|rubrikfärg=SteelBlue
 
|textfärg=white
 
|textfärg=white
|innehåll=På [http://BingoLottoWiki.se/Play BingoLottoWiki.se/Play], här kommer det bli webbsändning den 23 december 2011 mellan 18.30-cirka 00.05, under tiden som Bingolotto sänder i rutan får du lyssna på härlig julmusik och kan snacka med andra som är inne på hemsidan samtidigt. I reklampauserna och före och efter sändningen blir det videoklipp och snack. Webbsändningen görs av Alexander Williamson och inte av BingoLotto, utan är en rolig bonus av en spelare för er som inte kan få nog av BingoLotto den 23 december och vill samtidigt snacka med andra som spelar. För er som vill titta på BingoLotto på nätet kommer troligen BingoLotto sända sin TV-sändning på TV4 Play, då de gjort det tidigare år.
+
|innehåll=På [http://BingoLottoWiki.se/Play BingoLottoWiki.se/Play], kommer det bli webbsändning den 23 december 2011 mellan 18.30-cirka 00.05, under tiden som Bingolotto sänder i rutan får du lyssna på härlig julmusik och kan snacka med andra som är inne på hemsidan samtidigt. I reklampauserna och före och efter sändningen blir det videoklipp och snack. Webbsändningen görs av Alexander Williamson och inte av BingoLotto, utan är en rolig bonus av en spelare för er som inte kan få nog av BingoLotto den 23 december och vill samtidigt snacka med andra som spelar. För er som vill titta på BingoLotto på nätet kommer troligen BingoLotto sända sin TV-sändning på TV4 Play, då de gjort det tidigare år.
 
|redigeralänk=Mall:Kalender
 
|redigeralänk=Mall:Kalender
 
}}
 
}}

Versionen från 19 december 2011 kl. 08.59

Välkommen till BingoLottoWiki.se,
den enda encyklopedin på nätet om BingoLotto.
Söndagen den 22 september 2019.
Just nu finns det 4 706 artiklar om BingoLotto.

BingoLotto-studion

BingoLotto är ett svenskt spelprogram som hade premiär i TV4 den 19 oktober 1991 efter att startat i Göteborgs Lokal-TV den 16 januari 1989. Programledare vid premiären var Leif "Loket" Olsson, därefter har programmet letts av Lasse Kronér, Gunde Svan, Rickard Olsson och Lotta Engberg tills den nuvarande säsongen (Säsong 41) då Jan Bylund tog över. För att kunna delta i programmet krävs en bingolott, den kostar 50 kronor eller 100 kronor om du väljer en dubellott. Lotten köper man av föreningar eller i butiker men också på Internet på BingoLottos hemsida, bingolotto.se.

Aktuellt

5704.jpg

Senaste avsnittet: (Avsnitt 57.04: 15 september 2019)
Woodstock 50 år och Leif "Loket" Olsson.


Nästa avsnitt: (Avsnitt 57.05: 22 september 2019)
Magnus Carlsson och Klara Hammarström.

Uppesittarkväll

BingoLottoWiki.se/Play, kommer det bli webbsändning den 23 december 2011 mellan 18.30-cirka 00.05, under tiden som Bingolotto sänder i rutan får du lyssna på härlig julmusik och kan snacka med andra som är inne på hemsidan samtidigt. I reklampauserna och före och efter sändningen blir det videoklipp och snack. Webbsändningen görs av Alexander Williamson och inte av BingoLotto, utan är en rolig bonus av en spelare för er som inte kan få nog av BingoLotto den 23 december och vill samtidigt snacka med andra som spelar. För er som vill titta på BingoLotto på nätet kommer troligen BingoLotto sända sin TV-sändning på TV4 Play, då de gjort det tidigare år.


Avsnitt 41.01Avsnitt 23.11Jackpot 6Ettans bingoDubbelchansen
  Kategorier

Spel: Bingo · Färgfemman · MiljonHjulet

Produktion: Producent · Tjänstgörande lotteriföreståndare · Bildproducent · Exekutiv producent

Programledare: Leif "Loket" Olsson · Lasse Kronér · Gunde Svan · Rickard Olsson · Lotta Engberg · Jan Bylund


  TV-program

BingoLotto: Göteborg
Alla mot en · BingoLotto Plus · BingoLottos Julkalender · Eldsjälsgalan med MiljonBingo · Full Bricka · Lotta på Liseberg · Milleniumlotteriet · Sommarbingo · Zesam
Alla TV-program och avsnitt

Nya bilder · Nya sidor · Kategorier · Populära sidor