Avsnitt 10.20

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 10.20
1020.jpg
Sändningsdatum25 maj 1996
Sändningstid18.30-19.30
19.50-20.25
20.30-21.15
21.20-22.00
ProgramledareLeif "Loket" Olsson
GästerBitvis
Erik Jungåker
GöteborgsMusiken
Hans Josefsson
Sara Wedlund
Sten & Stanley
Kee Marcello
Micke "Nord" Andersson
Statens kontrollantÅke Lidén
TV-kanalTV4
Avsnitt175
Tittarsiffror(enligt MMS)1 835 750
Kronologi
Avsnitt 10.19Avsnitt 10.20 - Avsnitt 11.01
Titta på avsnittet
Framsida9621.jpg

Avsnitt 10.20 sändes 25 maj 1996, programledare var Leif "Loket" Olsson och var säsongens sista program. Gäster var GöteborgsMusiken, Sten & Stanley, Sara Wedlund, Erik Jungåker, Hans Josefsson, Kee Marcello, Micke "Nord" Andersson, Bitvis och Göran Marcusson.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjetter och vinjetter startar. GöteborgsMusiken spelar. Loket välkomnar till programmet och berättar att 4.460.000 lotter har sålts med 112 miljoner kronor i omsättning. Loket står med hjulvinnaren för Superchansen. Loket berättar att de inte har någon vinnare för Dubbelchansen. Loket går till barntävlingen och berättar att Erik eller Rike var rätt förra veckan och drar två som får åka till Mumindalen. Loket drar en som vinner en bil och en som vinner en vespa. Loket drar två som vinner en kedjelöscykel också. Loket berättar att i dragningslistan imorgon kommer vinnarna av Bingoberra-gosedjur, Bingolotta-gosedjur, Bingoberra t-shirt och Bingoberra keps. Loket berättar att nästa vecka blir det ett extra program med dragningar och 4,13 kostar ett portokort. Bingoberra kommer med A. Loket pratar med soffgästerna och ger dem telegram. Loket lottar ut Opel Vectra 1,8 på sista siffran i serie och hela lottnummret.

Loket startar ettans bingo, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket pratar med telefonörer den första väljer G och 7. Loket berättar om förra hästen och berättar att den vann vilket gav 132.500 kr samt visar veckans häst och att den är värd 50.000 kr. Loket drar den även på serie och lottnummer. Den andra väljer B och nummer 4, den tredje O och nummer 3. Den fjärde väljer I och nummer 15. Den femta får N och väljer blåa, Loket erbjuder 100.000 kr men spelaren väljer den ändå. Den första soffgästen väljer 5. Loket lottar ut 1000 kr smycken på fyra sista siffrorna i lottnummer fem gånger. Videoklipp om vinsten visas. Sten & Stanely sjunger och Loket berättar vilka som är i bandet. Bingoberra kommer med B. Loket lottar ut TV-apparater på ett lottnummer. Loket berättar att Bonuschansen 20 är idag från nummer 17 som man ska samla ihop och att de dras i nästa speciellprgram. Loket lottar 10.000 kr på ett lottnummer. Loket berättar att en av företagen med vinster har Guldchipsen. Loket berättar vilka som fått det senaste åren. Loket berättar vem som får det i år, Sara Wedlund och hon snackar med Loket. Anders ger henne guldchips. Loket berättar om den manliga vinnaren och videoinslag med vinnaren visas. Erik Jungåker får vinsten och snackar med Loket, Janne ger honom guldchips. Loket kommer ett hjul med siffror 0-9 och snurrar det och de föreningarna som de står för får 10.000 gånger beloppet. Den hamnar på 4 och de får 40.000 kr.

Loket statar föreningsdraget och 25.000 kr går till Västergötland, Fub Grästorp, Grästortp, 10.000 kr går till Södermanland, SPAIF Hockey, Södertälje och Bohuslän, Uddevalla Bordtennis, Uddevalla och Småland, Brutus Klubb, Tranås och Södermanland, Nynäshamns schackklubb, Nynäshamn. GöteborgsMusiken och Hans Josefsson spelar. Loket står vid Färgchansen och en telefonör pratar med Loket. Spelaren får nummer 8. Loket lottar ut kryssning till Västindien på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. Loket lottar ut Opel Astra GL på serie och lottnummer fyra gånger. Loket berättar att de avslutar nu med att Sten & Stanley som sjunger. Sponsorvinjett spelas upp.

Akt 2

Sponsorvinjetten startar och Loket står vid Dubbelchansen och berättar att de snurrade fram femman under pausen så fem nummer dras på serie och lottnummer som vinner 50.000 kr på pluschansen. Loket drar den som får spela på Dubbelchansen nästa vecka och drar det på serie och lottnummer. Loket tar sidovinsten på dubbelchansen som vinner en TV. Loket pratar med en telefonör som får spela färgchansen och den vinner nummer 6. Loket lottar ut Opel Astra GL Kombi 1,6 på sista siffran i serienumret och hela lottnummer två gånger. Sten & Stanely spelar. Bingoberra kommer med A. Loket lottar ut TV-apparaer på ett lottnummer. Loket startar tvåans bingo, slinga spelas och bilder från studion visas. Loket pratar med telefonörer den första väljer B och den gröna tavlan. Loket erbjuder 100.000 kr men den väljer tavlan ändå. Den andra väljer N och nummer 8, den tredje O och nummer 1. Den fjärde väljer I och nummer 2. Loket lottar ut nummer 2 på serie och lottnummer också. Den femte får G och väljer nummer 13. Den andra soffgästen väljer 9. Loket lottar ut 1000 kr mat på fyra sista sifforna i lottnummer fem gånger, videoklipp om vinsten visas. Loket lottar ut 50.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer fem gånger. GöteborgsMusiken och Göran Marcusson spelar. Loket berättar att de blir mer musik senare och att det tar paus snart. Loket tackar alla köpare och lämnar till reklam.

Akt 3

Loket välkomnar tillbaka och kör Färgchansen och partar med en telefonör som får 6, 1 och 8. Loket drar tre som får spela FärgChansen på serie och lottnummer i kommande program. Loket startar treans bingo, bilder från studion visas och slinga spelas. Loket berättar att 30.000 fick bingo nu och hur man hämtar vinsterna. Loket pratar med telefonörer den första väljer N och den väljer 12. Loket lottar ut den på serie och lottnummer. Den andra G och 14. Loket berättar att CD-skivor med Göteborgsmusiken, Jackpot 6 och Sten & Stanley får alla vinnare som kommer fram. Den tredje väljer O och Loket erbjuder 100.000 kr men spelaren väljer tavlan ändå. Den fjärde väljer B och nummer 10 och videoinslag om vinsten visas. Den femte telefonören får I och väljer 11. Den sista soffgästen får nummer 6. Loket lottar ut 2500 kr hemelektronik på fyra sista siffrona i lottnummret två gånger, videoklipp om vinsten visas. Sten & Stanley sjunger. Bingoberra kommer med bokstaven D. Loket påmminer att dragningen blir nästa vecka. Loket kör Guldchansen och drar en som ha ringer upp. Den första svarade inte och den andra hade ett nummer som inte fanns. Den tredje svarade. Loket berättar att 5 vinner en resa till Irland som han drar i Guldchansen. Loket berättar att i dragningslistan lottas de sju mindre vinsterna ut och de kommer dra en som vinner hela Guldchansen och en som vinner 10.000 kr nästa vecka. Loket lottar ut Saab 9000 CSE på sista siffran i serienumret och hela lottnummer. Loket drar i Återvinsten en som vinner 100.000 kr och två som vinner 50.000 kr och en som vinner en resa Jorden Runt. Loket berättar att det inte är Inför nästa gång så han drar nu fem som vinner 10.000 kr. Loket berättar att nästa vecka lottas 2 st extra västindien kryssningar och imorgon dras vinnarna av radio och tv, mat, bensin och kedjelösa cyklar. Loket berättar att Återvinsten startades för att hjälpa till naturen och Loket välkomnar Kretsloppsföreningen med Axel och Naturskyddsföreningen med Bosse och WWF med Monica. Bilder från WWF visas. Gert Eklund ger 18 miljoner till Miljöstiftelsen som de står för. GöteborgsMusiken och Hans Josefsson spelar.

Akt 4

GöteborgsMusiken spelar signaturen. I soffan sitter Sten & Stanley och Hans Josefsson och de snackar med Loket. Loket lottar ut resor värt 5000 kr lottnummer fem gånger. Videoklipp om vinsten visas. Loket lottar ut 100.000 kr på sista siffran i serienummer och hela lottnummer. Loket drar tre soffgäster till nästa program i turnan. Loket drar en i turnan som han ringer upp som får spela Stegen. Loket lottar ut Saab 900 Turbo SE Cabriolet på serie och lottnummer tre stycken gånger två. Sten & Stanley sjunger. Loket lottar ut fem som vinner 500.000 kr på serie och lottnummer. Loket lottar ut en husbil, Nordic 585 på serie och lottnummer. Loket påminner om nästa veckans extra chans. Loket sitter med Sten & Stanley i soffan och Sten & Stenley presenterar en låt med Loket som visas i videoinslag. Sten & Stanley berättar att Bitvis har gjort låten och snackar med Loket. Loket lottar ut på morsdagslotten som kostade 5 kronor en som vinner en resa till Thailand på deras serie och lottnummer samt en resa till Madeira/San Remo och en resa till Paris/Amsterdam. Loket berättar att på Text-TV finns dragningslistan från de andra vinsterna av Morsdagslotten samt kvällstidningarna och återförsäljarna. Loket drar den som får spela superchansen nästa vecka på serie och lottnummer. Loket lottar ut sidovinsten på Superchansen som vinner en TV. Superchansen körs sen och dagens kontrollant Åke Lidén startar hjulet. Spelaren stannar på 0,5 miljoner klöver med klöver, Åke startar hjulet och spelaren stoppar på 2 miljoner. Totalt 2,5 miljoner kronor. Loket lottar ut tre som vinner en miljon kronor på serie och lottnummer. Loket berättar att de börjar bli klar nu för kvällen. Loket berättar när de startar igen och Loket berättar att då kommer man köra två och tre rader i treans bingo också och priset blir 30 kronor då. Loket får blommor och tackar för kvällen. GöteborgsMusiken spelar. Slutext rullar och vinjetter spelas upp.

Spelen

Ettan
B Hemlig Låda
I Hemlig Låda
N Lyckotavla
G Hemlig Låda**
O Hemlig Låda
Tvåan
B Lyckotavla
I Hemlig Låda**
N Hemlig Låda
G Hemlig Låda
O Hemlig Låda
Trean
B Hemlig Låda
I Hemlig Låda
N Hemlig Låda**
G Hemlig Låda
O Lyckotavla

Hemlig Låda

1 Mat
2 Möbler
3 Grillad kyckling
4 Smycken
5 Kryssning
6 Kläder
7 Hästen
8 Resa - Natanya
9 Chokladpraliner
10 Stegen
11 Chips & Läskedryck
12 TV
13 Bensin m.m.
14 För gräsmattan
15 Bilsemester i Europa

Stegen

Omgång 1

A Kaffe
B Resa
E TV Video Stereo
H Nit

Omgång 2

A Kaffe
B Resa
E TV Video Stereo
I Nit

Facit

G Bil

FärgChansen

Omgång 1

1
2
3
4
5 15.000 kr
6
7
8 15.000 kr
9

Omgång 2

1
2
3 15.000 kr
4
5
6 15.000 kr
7
8
9

Omgång 3

1 15.000 kr
2
3
4
5
6 25.000 kr
7
8 10.000 kr
9

Guldchansen

Högvinst 10.000 kr
1
2
3 Högvinst
4
5
6 Fyra däck
7 BingoLotto Weekend
8
9

Lyckotavla

Saab 900 S
Opel Omegea GL Kombi
Opel Vectra GL

Bensin m.m.

Göta Kanal - Irland - 5.000 kr bensin
Vinst: Irland

Dragningslista

 • Opel Vectra 1,8: ***3-48045
 • Hemlig Låda 2: 2151-11789
 • Hemlig Låda 7: 2113-52362
 • Hemlig Låda 12: 2119-15347
 • Lyckonummer 1 (Guldfynd): ****-*8963, ****-*0212, ****-*7579, ****-*4268, ****-*5161
 • Lyckonummer 2 (ICA): ****-*3419, ****-*8700, ****-*7334, ****-*0821, ****-*6569
 • Lyckonummer 3 (Siba/Onoff): ****-*8180, ****-*6593
 • Lyckonummer 4 (Fritidsresor): ****-52269, ****-48452, ****-12297, ****-35190, ****-59126
 • TV apparater: ****-27244 ****-13841
 • 10.000 kr: ****-58351
 • Västindien kryssning: ***5-392163, ***3-43908, ***7-30577, ***1-19119, ***6-49454
 • Opel Astra GL: 2119-23938, 2055-16358, 2101-30347, -2115-46338
 • Pluschansen: 2082-46783, 2088-24761, 2098-31203, 2121-56365, 2129-20947
 • Dubbelchansen: 2132-21230
 • Sidovinst Dubbelchansen: 2131-21230, 2133-21230, 2132-21229, 2132-21231
 • Opel Astra GL Kombi 1,6: ***7-53720, ***5-33883
 • 50.000 kr: ***7-18364, ***9-26362, ***4-12369, ***0-41186, ***5-54051
 • FärgChansen: 2091-49222, 2057-20850, 2125-20544
 • Saab 9000 CSE: ***8-20694
 • 100.000 kr: ***7-44398, ***8-26209
 • Saab 900 Turbo SE Cabriolet: 2110-58311, 2095-36693, 2136-28416, 2061-55211, 2105-12962, 2054-13031
 • 500.000 kr: 2081-18348, 2154-31388, 2139-51722, 2096-22710, 2052-53262
 • Husbil: 2147-52179
 • Superchansen: 2062-59553
 • Sidovinst Superchansen: 2061-59553, 2063-59553, 2062-59554, 2062-59552
 • 1.000.0000 kr: 2072-25950, 2123-40439, 2067-48745

Bingo

Ettans Bingo

58, 11, 02, 15, 20, 19, 28, 03, 31, 63, 13, 68, 74, 12, 35, 18, 08, 56, 46, 64, 09, 55

Tvåans Bingo

20, 29, 69, 19, 36, 35, 43, 24, 47, 03, 10, 51, 06, 01, 70, 66, 54, 13, 74, 41

Treans Bingo

06, 51, 66, 37, 28, 22, 53, 27, 16, 49, 74, 26, 48, 69, 32, 25, 14, 18

Morsdagslotteriet

 • Resa Thailand: 3160-72951
 • Resa Madeira/San Remo: 3064-70703
 • Resa Paris/Amsterdam: 3119-76068


Säsong 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Avsnitt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Medverkande Anders Engbergs Ann-Cathrine Wiklanders Bitvis Black Jack Candela Curt Haagers Drifters Erik Jungåker Flamingokvintetten Göran Marcusson GöteborgsMusiken Hans Josefsson Håkan Loob Jan Malmsjö Kellys Orkester Lasse Berghagen Lill-Babs Lotta Engbergs Martys Mathias Fredriksson Mickeys Per Carlén Pernilla Emme Sara Wedlund Schytts Simons Sten & Stanley Sussie Rhodin Tiffanys Tonix Towe Widerbergs Trond Erics Wizex
Spel 25.000 kr med chans på 300.000 kr Bingo Bensinhjulet Bonuschansen Dubbelchansen Ettans bingo Guldchansen Hästen FärgChansen Föreningsdraget Hemlig Låda Lyckonummer Lyckotavla Påsken Påskägg Mat, kläder, bensin och smycken 20.000 kr med chans på 200.000 kr Musikrebus Resehjulet Stegen Superchansen Stjärnhjulet Treans bingo Turnan Tvåans bingo Återvinsten Över eller under 25.000 kr med chans på 200.000 kr