Avsnitt 20.21

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Avsnitt 20.21
2021.jpg
Sändningsdatum2 juni 2001
Sändningstid19.00-19.50
19.55-20.35
20.40-21.20
21.25-22.00
22.15-23.05
ProgramledareLasse Kronér
GästerLasse Berhagen
Rickard Wolf
Åsa Jinder
Georg Riedel
CajsaStina Åkerström
Marti Pellow
Tanel Padar
Ingvar Oldsberg
Stefan Oldberg
Jerry Williams
Army of Lovers
Ronan Keating
Dave Benton
Statens kontrollantÅke Lidén
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 437 600
Kronologi
Avsnitt 20.20Avsnitt 20.21 - Avsnitt 21.01
Titta på avsnittet
Framsida0122.jpg

Avsnitt 20.21 sändes 2 juni 2001, programledare var Lasse Kronér och gäst var Lasse Berhagen, Rickard Wolf, Åsa Jinder, Georg Riedel, CajsaStina Åkerström, Marti Pellow, Tanel Padar, Dave Benton, Ingvar Oldsberg, Stefan Oldberg, Jerry Williams, Army of Lovers och Ronan Keating.

Akter

Akt 1

Sponsorvinjett och vinjett visas och vad som händer ikväll presenterars och Lasse Berhagen, Rickard Wolf, Åsa Jinder, Georg Riedel och Cajsa-Stina, Eurovisionvinnarna kommer. Marti Pellow är i sminket och presenteras. Lasse kommer in och välkomnar till programmet. Lasse välkomnar husbandet och Jan berättar vilka som är i bandet ikväll. Videoklipp om förra veckans barnvinnaren visas. Sopåkaren Johansson är på bilparkeringen och vill ta bort bilarna i videoinslag. Lasse lottar ut Volvo S40 på fyra serie och lottnummer. Veckans superchansspelare presenterars i videoinslag. Kvällens superchans presenteras. Färgfemmans skraplottsspelare presenterars i videoinslag. Lasse kör Färgfemman med skraplottspelarna, den första vinner 17, 11 och 10. Den andra vinner 16, 7, 13 och 1 och tredje vinner 4, 8 och 9. Fjärde vinner 5, 12 och 15. Lasse låter de att lotta om ordningen och nu spelare 2 tidigare spelare 4 vinner 6. Lasse Berghagen sjunger och sätter sig i soffan och snackar med Lasse. Lasse snackar även med CajsaStina, Rickard och Åsa. Lasse lottar ut ljudanläggning på fyra lottnummer. Lasse snackar sen med Åsa. Lasse startar ettans bingo, Jan berättar hur man vinner. Videoklipp vad man vinner på dubbelrad och kryss presenterars. Musik spelas och bilder från studion och Sverige visas.

Lasse kör guldregn och drar ett serienummer och första siffran i lottnummer, i Kronebergs och Jönköpingslän samt en siffra till i lottnummer som vinner 200 kr, samt en siffra till i lottnummer som vinner 1000 kronor i Jönköpings län och Markaryd, samt en siffra till i lottnummer som vinner 10.000 kr i BK Paraboul och en siffra till i lottnummer som vinner en miljon kronor. Lasse drar färgen grön och lila i Färgchansen på Färgfemmansskraplott. Lasse pratar med en telefonörer som spelar Färgfemman med telefon som vinner 23, 25 och 1. Lasse pratar med telefonörer och första väljer 13, andra väljer 5 och tredje väljer 10. I bild visas att man ska ringa in på Färgchansen. Marti Pellow sjunger. Lasse startar villajakten och Janne drar två symboler som man får ringa in på villajakten. Lasse berättar att man spelar det efter pausen. Speaker om vad som händer efter pausen spelas upp.

Akt 2

Lasse välkomnar tillbaka och står med kontrollanten Åke Lidén. Lasse pratar med två telefonörer i Villajakten, den första får två sommarnöjelotter och andra får en låda och väljer 3. Lasse lottar sen ut Volvo S40 på serie och lottnummer fyra gånger. Lasse pratar med Georg Riedel och spelar en av sina låtar. Lasse låter barnen ringa in på vilken figur som man förknippar med den som Gerog spelade. Lasse berättar att en kommer till studion nästa vecka och en får spela på Lilla Superchansen. Videoklipp från Eurovision visas och Lasse snackar med Tanel Padar & Dave Benton varvat med bilder från finalen. Tanel Padar & Dave Benton uppträder. Upp till 16 startar och bilder från Rävåsens IK visas. 50.000 kr går till Svärlinge Sportklubb P89 i Norrköping och fem andra klubbar fick fem föreningar fick 5000 kr. Lasse berättar att en miljard har gått till föreningslivet sen förra sommaren och månadens föreningsdrag med vinnarna på 20.000 kr och 10.000 kr presenterars. Lasse välkomnar förra veckans barnvinnare och snackar med honom och ger honom en spelkonsol och ett golfset. Familjen väljer låda 11 och vinner 11, 7, 13 och 9. Lasse berättar vem som kommer som barngäst nästa gång och pratar med en annan vinnare som kör Lilla Superchansen och vinner TV Spel med joker och Sommarland i Skara. Lasse berättar att Alfons Åberg var rätt svar. Lasse startar tvåans bingo, Per Hovensjö ska berätta hur man spela men kan inte så Lasse börjar berätta och man spelar upp videoklipp på dubellrad och kryss visas samt mittenraden. Musik spelas och bilder från Rävåsens IK F10 och studion visas. Lasse lottar ut en Båt - Ryds 510 GTS på serie och lottnummer och tre gånger. Åsa Jinder, CasjaStina och George spelar. Lasse pratar med telefonörer första väljer 7 och andra väljer 12 och tredje väljer 9 och fjärde väljer 2. Lasse berättar att man kör Villajakten igen och Jan Zirk väljer två symboler som man får ringa in på. Lasse berättar att man kör det efter pausen. Speaker om vad som händer efter pausen spelas upp.

Akt 3

Lasse välkomnar tillbaka och står med kontrollanten och pratar med fem telefonöer i villajakten som fick tio sommarnöjelotter. De har inga fler telefonöer just nu så Lassse lottar ut Volvo S40 fyra gånger på serie och lottnummer. Lasse pratar med fem telefonörer i villajakten som fick tio sommarnöjelotter. Lasse drar två i turnan som blir soffgäster i nästa program. I bild visas att fler vinnare dras. Först soffgästen väljer 6 och andra väljer 8. Lasse pratar med en telefonör i villjaakten som vinner villan. Lasse startar treans bingo, och videoklipp vad man får på dubbelrad och kryss visas. Musik spelas och bilder från studion och Sverige visas. Sopåkaren kommer och klagar hos Lasse. Lasse lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fyra gånger och sen ut Husvagn Kabe Ametist på serie och lottnummer fem gånger. Lasse pratar med telefonörer, första väljer 15, andra väljer 4 och vinner 4 och 14. Lasse pratar med Färgchansvinnaren som vinner 5, i bild visa att fler personer vinner färgchansen. Den tredje telefonören väljer 1. Lasse lottar ut Lyxkryssning i Fjärran Östern på fem serie och lottnummer. Rickard sjunger och Lasse snackar med honom. Rickard lottar ut en miljon kronor på serie och lottnummer. Lasse sitter med gästerna och berättar att de har varsin drömvinst och Åsa och CajsaStina drar varsin symbol som man får ringa in på drömresan. Lasse berättar att de tar paus. Speaker om vad som händer efter pausen spelas upp.

Akt 4

Lasse välkomnar tillbaka och snackar med Lasse. Lasse pratar med drömresanvinnaren och Rickard, CasjaStina, Åsa och Lasse Berghagen ger en ledtråd. Vinnaren väljer CasjaStinas resa till Maritus. Lasse kör miljövinsten. Lasse beärttar jackpoten är 250.000 kr och drar efter två steg en som vinner samma vinst och i bild visas andra vinnaren i Miljönvinsten. Lasse lottar ut semesterpaket på ett lottnummer. Lasse lottar ut Volvo V40 på serie och lottnummer fyra gånger. Lasse går till grannstudion där Stefan Odelberg är och snackar med honom och trollar med honom och Ingvar Oldsberg kommer fram och snackar med Stefan och de trollar och Lasse kommer tillbaka och snackar med Ingvar. Ingvar lottar ut dammsugare & luftrenare på två lottnummer och Ingvar följer med Lasse in i studion. Marti sjunger. Lasse kör Superchansen där 3 blir 1. Christer drar två symboler som man får ringa in på pickningkorgar. Lasse berättar att de tar paus. Speaker om vad som händer efter pausen spelas upp.

Akt 5

Lasse sjunger och sätter sig i soffan sen med gästerna och snackar med Ingvar. Lasse pratar med pickningkorgvinnarna, första väljer 2 och andra får 1. Lasse Berghagen berättar vad sin drömresa och Lasse snackar med honom. Åsa berättar sin drömvinst i programmet. Lasse lottar ut en Husbil - Kabe Travel Master 750 på serie och lottnummer. Rickard och Ingvar berättar sin drömvinst i programmet. Lasse lottar ut Lyxkryssning i Fjärran Östern på fem serie och lottnummer. Lasse berättar om majklippet och Janne drar en som vinner 250.000 kr. Lasse berättar att Leif Flatow kommer dra vinnare under bingot. Lasse startar treans bingo med majstången som ger 200 kronor. Musik spelas och bilder från studion och Sverige visas. I bild visas vinnare som vinner Majklippet. Lasse lottar sen ut Volvo V40 på serie och lottnummer fyra gånger och sen Volvo V70 tre gånger på serie och lottnummer. Lasse pratar med telefonörer från majstångsbingot och väljer Jerry Williams andra väljer Army of Lovers och tredje väljer Ronan Keating. Tredje soffgästen väljer 14 och Lasse drar en i guldchansen som vinner samma vinst. Ingvar drar två symboler som man får ringa in på lådchansen. Lasse Berghagen sjunger. Lasse lottar ut en miljon kronor på serie och lottnummer. Lasse pratar med lådchansvinnarna första väljer att komma till nästa program och andra går då låda 16. Lasse lottar sen ut en Volvo S80 på serie och lottnummer tre gånger. Ett guldregn körs och Lasse drar ett serienummer och två första siffror i lottnummer som vinner 200 kronor i Norrbotten och Västragötalands län, sen en siffra till som ger 1000 kr i Göteborg och Kungälv, sen ett nummer till som ger 10.000 kr i IFK Kungälv och en till som ger en miljon kronor. Lasse kör Superchansen med spelaren som väljer ta bort 11 där det finns 2 miljoner med joker. Lasse startar spelet och spelaren stoppar på 2 miljoner kronor. Lasse tackar tittarna och berättar att lottförsäljningen ökat med 10%, och Lasse tackar alla som jobbar mer programmet och Ingvar berättar om sommarnöjet. Lasse berättar när man ses igen. Lasse Berghagen sjunger med Lasse. Sluttext rullar och vinjett spelas upp.


Spelen

1 Klockor
2 Öland
3 Bestick
4 Färgfemman
5 Husvagnsvecka
6 Blårutig säng
7 Trygg & Säker
8 TV-paket
9 Bättre miljö
10 Mat mm
11 Färgfemman
12 Bärdryck
13 Gold Kiwi
14 Pumpen
15 Smycken mm
16 Postorder & Varuhus

Färgfemman

1 Resor 25.000 kr
2
3
4 Mat 10.000 kr
5 Bensin mm. 15.000 kr
6
7 Bensin mm 20.000 kr
8 Resor 10.000 kr
9 Mat 5.000 kr
10
11 Resor 5.000 kr
12
13 Radio/TV 15.000 kr
14 Radio/TV 5.000 kr
15
16
17
18
19
20
21
22 Radio/TV 10.000 kr
23 Radio/TV 25.000 kr
24 Radio/TV 20.000 kr
25 Volvo V70

Skraplott

1 Mat 50.00 kr
2
3
4 Radio/TV 25.000 kr
5 Resor 10.000 kr
6 1 miljon
7 Resor 35.000 kr
8 Bensin mm. 5.000 kr
9 Radio/TV 10.000 kr
10 Radio/TV 15.000 kr
11 Mat 100.000 kr
12 Radio/TV 20.000 kr
13 Bensin mm. 25.000 kr
14
15 Bensin mm. 15.000 kr
16 Volvo V70
17 Volvo V40
18
19
20
21 Resor 50.000 kr
22
23
24
25 Radio/TV 5.000 kr

Mat

 • 2: 10.000 kr

Miljövinsten

Jackpot: 250.000 kr
Bil Resa
100.000 kr 200.000 kr
Tröstvinst Jackpot

Superchansen

Nils Kjell Christer
8: 35.000 kr 7: 77.000 kr 5: 35.000 kr
9: 50.000 kr 2: 35.000 kr (joker) 1: 100.000 kr (joker)
6: 61.000 kr (joker) 10: 50.000 kr 4: 50.000 kr
146.000 kr 162.000 kr 185.000 kr

Pumpen

175.000 kr
25.000 kr
15.000 kr
5.000 kr

Majstångsbingot

 • Jerry Willams: Memphis
 • Army of Lovers: Domikanska republiken
 • Ronan Keating: Los Angeles

Pickningkorg

 • 1: Lyxkryssning Fjärran Östern
 • 2: Harley-Davidson Sportson

Villajakten

7 4 4 7
6 0 4 7
6 2 4 7
6 8 4 7
6 1 4 7
6 9 4 7
6 8 4 7
6 4 4 7
6 6 4 7
6 6 4 7
6 3 4 7
6 7 4 7

Dragningslista

 • Volvo S40: 2139-39002, 2127-53725, 2169-13992, 2151-12412, 2121-42885, 2184-16837, 2150-46486, 2151-31868, 2180-26063, 2159-28111, 2152-32595
 • Ljudanläggning: ****-57903, ****-33053, ****-19396, ****-51650
 • Guldregn: 2137-50458, 2122-54724
 • Båt - Ryds 510 GTS: 2133-20308, 2184-18618, 2148-26831
 • Volvo V40: 2128-16921, 2130-57393, 2145-256140, 2177-48297, 2156-17473, 2133-41667, 2175-24329, 2123-53138, 2182-29343, 2142-34126, 2177-16929, 2134-33044
 • Husvagn - Kabe Ametist: 2155-34642, 2125-46347, 2163-35149, 2183-27585, 2140-23456
 • Lyxkryssning - Fjärran Östern: 2144-10773, 2178-33658, 2121-49385, 2127-55404, 2137-37077, 2131-10072, 2186-48035, 2122-39187, 2180-29541, 2137-30202
 • 1 miljon: 2175-17040, 2140-23083
 • Semsterpaket: ****-13210
 • Dammsugare & luftrenare: ****-24643, ****-22876
 • Husbil - Kabe Travel Master 750: 2149-36384
 • Volvo V70: 2125-10374, 2157-56126, 2126-48606
 • Volvo S80: 2145-48433, 2169-56645, 2178-20508

Bingo

Ettans bingo

26, 28, 10, 70, 04, 02, 74, 27, 42, 23, 01, 40, 43, 60, 36, 33, 52, 20, 08, 66, 63

Tvåans bingo

41, 50, 07, 16, 04, 19, 02, 47, 21, 30, 67, 15, 64, 63, 10, 61, 42, 18, 31, 35, 34

Treans bingo

75, 44, 60, 18, 07, 53, 19, 27, 63, 41, 01, 71, 23, 43, 13, 08, 11, 35, 25, 68, 36

Majstången

57, 38, 22, 67, 70, 56, 15, 02, 52, 14, 73, 65, 45, 50, 26, 51, 09, 21, 06, 05, 46, 32, 16, 28, 34, 04, 72, 40, 69, 61

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56