Jorden Runt för 30 kr

Från BingoLottoWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Jorden Runt för 30 kr
Jorden Runt för 30 kr.jpg
Sändningsdatum23 december 1997
Sändningstid19.05-19.30
ProgramledareThomas Damerau
TV-kanalTV4
Tittarsiffror(enligt MMS)1 325 000
Titta på avsnittet

Jorden Runt för 30 kr var ett reseprogram där man fick följa med BingoLotto-vinnare som vunnit en resa Jorden Runt. Programmet sändes 23 december 1997 och berättarröst var Thomas Damerau.

Akter

Sponsorvinjett spelas upp och vinjett startar. Bilder från ombordstigningen visas och sen bilder visas från Egypten i Kairo. Berättarrösten berätttar att 350 bingolott-vinnare medverkade på resan. Bilder från deras bussresa i Egypten visas och deras besök hos pyramiderna i Giza och bilder på när de rider på en kamel. Sen åker de till Phuket i Thailand där de besökte naturen och matmarknad. Bilder från deras besök på stranden med bad där de fick massage visas också. Avslutningsvis visas där bilder från när de åkte båt i Thailand och deras besök i öarna däromkring visas och deras matbuffe som avslutades med fyrverkeri.

Resan fortsätter sen till Singapore där de åkte cykeltaxi och hade en resa genom Chinatown och besökte ett populärt hotel och deras bar. De åkte sen till Australien och Sydney där de besökt utsiktstornet och operahuset. De besökte också Bondi Beach där de surfade och sen besökte de två djuparker, vara den ena hade tema får. De åkte sen till Tahti och Papete och besökte marknader och hade en middag där de blev musik och dans. Där blev det också bad på stränderna. Därefter besökte de sen Påskön som tillhör Chilie och bilder från flygresan dit visas och deras biltur där och besök på statyerna. Resan gick sen till Rio De Janeiro i Brasilien där besökte kristusstatyn, copacabana och sockertoppen. De besökte också ett fotbollsmuseum och världens största fotbollsarena. Där fick de också en dansföreställning. Avslutningsvis visas bilder från flygresan hem och deras ankomst till Arlanda där de välkomnades av Loket. Sluttext rullar och vinjetter spelas upp.